Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2010

PostHeaderIcon Το σωστό χτένισμα για κάθε πρόσωπο

























Jean Paul Gaultier
Αποτελείτε επίσημο «μέλος» της κατηγορίας των γυναικών που έχουν χαμηλό μέτωπο, μύτη με στρογγυλεμένο σχήμα, γεμάτα μήλα και μικρό σαγόνι. Ταυτόχρονα, υπάρχει περίπτωση να «φλερτάρετε» με αυτή την κατηγορία αν «φορτωθείτε» μερικά εξτρα κιλά!

Super χτένισμα: Σε αυτή την περίπτωση τα μαλλιά ενδείκνυται να καλύπτουν τα πλαϊνά σημεία του προσώπου ενώ εντελώς ακατάλληλη κρίνεται η φράντζα. Ταυτόχρονα, δικαιώνονται τα χτενίσματα που παραπέμπουν σε ένα επιμελώς ατημέλητο look και έχουν διακριτικό φιλάρισμα καθώς και εκείνα που σχηματίζουν

Ralph Lauren
Τα βασικά χαρακτηριστικά σας είναι το φαρδύ μέτωπο, οι στενές γωνίες στην κάτω γνάθο και το μυτερό πηγούνι. Εκμεταλλευτείτε τα και στρέψτε τα τυχόν μειονεκτήματα υπέρ σας.

Super χτένισμα: Προτιμήστε τα χτενίσματα που έχουν χωρίστρα στη μέση, τις ίσιες κουπ και τα look α λα γκαρσόν. Φροντίστε τα αυτιά σας να μείνουν καλυμμένα και δώστε έμφαση στο styling και τα βαθιά ενυδατωμένα και κατά συνέπεια λεία μαλλιά.

Lanvin
Ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με πρόσωπο με μεγάλα μάτια και ιδιαίτερα έντονες γωνίες στην κάτω γνάθο και μάλιστα σε ευθεία με τα ζυγωματικά και τους κροτάφους το οποίο τις περισσότερες φορές αποκτά μια fresh chic έκφραση που αποπνέει ένταση και δυναμισμό.

Super χτένισμα: Αποφύγετε αυστηρά τα χτενίσματα που συνδέονται με ένα 100% sleek look και είναι πολύ φλατ στην κορυφή του κεφαλιού καθώς και εκείνα που αφήνουν τελείως απογυμνωμένο το πρόσωπο. Αντίθετα, επιλέξτε χτενίσματα που εξασφαλίζουν έξτρα όγκο γύρω από το πρόσωπο, κουπ με χωρίστρα στο πλάι και πλούσια φράντζα.
πηγή :www.myself.gr

Blog Archive

tv

Εφημερίδεεεεες