Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

PostHeaderIcon Καλοκαιρινό καμάκι για γυναίκες!

Αποπνικτικός ήλιος ,πολλά ποτά και μεγάλες χαλαρές ημέρες. Το καλοκαίρι είναι η καυτότερη εποχή του έτους, και όχι μόνο λόγω του καιρού. Πρέπει να εφαρμόσουμε κάποιους επιπλέον κανόνες για ενα καλοκαίρι πιο διασκεδααστικό.
Αλλά μην αφήσουμε την προοπτική ενός καλοκαιρινού ειδύλλιου εξαιτίας του άγχους εάν το σώμα σας δεν είναι αρκετά ωραίο για μπικίνι!!!Γιατί το καλοκαίρι δεν είναι μόνο για τα μάτια, είναι μια στάση ζωής! Το καλοκαίρι είναι να σηκώνετε τα γυαλιά ηλίου σας, για να κλείσετε το μάτι σε έναν ξένο. Είναι το αγαπημένο σας τραγούδι στην κορυφή των πνευμόνων σας, ακριβώς για να γελάσει φλερτ σας!!!! Είναι καλώντας ένα χαριτωμένο φίλο στον εργασιακό χώρο σας για ένα αυτοσχέδιο πικνίκ στο γρασίδι(που είναι στην πραγματικότητα το γραφείο σας), επειδή είναι ακριβώς πάρα πολύ ωραία έξω από την παραμονή εκεί επάνω. Το καλοκαίρι είναι για την εύρεση χιλίων διαφορετικών τρόπων για να φλερτάρουν οι ανθρώποι, χωρίς καν προσπάθεια.

show off!
Η καλοκαίρινή ζέστη είναι η τελική δικαιολογία για να δείξει κανείς το δέρμα του. Κυρίες φοράτε ,τζίν με χαντάκι και t-shirts και πέσει το μάτι σε μια σέξι φούστα τζιν. Παιδιά, ξεχάστε τα χακί και τα πάνινα παπούτσια επειδή βολεύουνε και μόνο.Είναι ελεινά! Cool, casual ρούχα στείλουν το μήνυμα ότι είστε χαλαρή και έτοιμοι να πάτε οπουδήποτε με τον ζεστό καιρό να σας οδηγεί.

Ένα άλλο perk του καλοκαιριού: Μπορείτε να φορέσετε τα φωτεινά χρώματα λες και είναι το 70!Δεν είναι μόνο ότι τα πιο τολμηρά χρώματα αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, δημιουργούν επίσης μια νότα διασκέδασης και ενθουσιασμού γύρω σας. Πάρτε ένα σύνθημα μόδας από τα έντονα χρώματα της σεζόν - μπλέ από τον ουρανό και τη θάλασσα, ηλιόλουστη πορτοκαλί και τα κίτρινα - και το μαύρισμα του καλοκαιριού σας θα είναι πραγματικά τέλειο!

Λόγο καλοκαιριού αφήστε τα μαλλιά σας χαλαρά. Οι γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν ενα μικρότερο στυλ ή να γίνουν απίστευτα ξανθιές με την προσθήκη μερικών επιπλέον χρυσών ανταύγειων. Οι άνδρες θα πρέπει ακόμη να επιδείξουν ένα ξέφρενο καλοκαίρι με το να αφήσουνε τα μαλλιά μεγαλώνουν λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο - ή αν είναι πραγματικά τολμηροί, ξύρισμα γουλί για μια κομψό στυλ του καλοκαιριού.

Be connected
Μόλις έχετε την αίσθηση ενός σέξι καλοκαιριού , τότε είναι ώρα για τον στόχο σας. Δημιουργήστε μια κατάσταση στην οποία εσείς και το άτομο που σας ενδιαφέρει ,,θα αισθάνεστε άνετα ,αλλά και επιτρέπει κάποια σοβαρά φλερτ.

Τίποτα δεν διαλύουν τη πάγο καλύτερα από την μπύρα και τα burgers. Διαλέξτε ένα ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο και προσκαλέστε έξω για μπάρμπεκιου τους φίλους και τους γείτονές σας. Βάλτε φλέρτ σας να κάνει κάτι(να φέρει μπύρες, να γυρνά τις μπριτζόλες) - και φυσικά μόλις φύγουνε όλοι να μήνει να σας βοηθήσει στο καθάρισμα!.

Πηγαίνετε για κάμπινγκ. , και το βράδυ μιλήστε για τα αστέρια.

Stage it
Το φλερτ είναι ένας ντροπαλός χορός που αφήνει το άλλο πρόσωπο να αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι; Μια ημερομηνία, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να στείλει ένα σαφές μήνυμα. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να κάνεις μια κίνηση - ακριβώς κανονίσουμε μια ημερομηνία που καθιστά σαφές σας ενδιαφέρει περισσότερο από την απλή φιλία.

Η παραλία είναι πασίγνωστη για πολλές ρομαντικές στιγμές του καλοκαιριού . Η άμμος είναι ένας άνετος καναπέ και κουβέντα, ο άνεμος κάνει υπέροχη μουσική για χορό, και το νερό είναι ένα ιδανικό μέρος για το πρώτο σας φιλί.

Δείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και φιλίστε τον όταν η ομάδα κερδίσει!!

Φλερτ
Το κλειδί για το καλοκαίρι φλερτ; Καλή διασκέδαση! Άμα κάθεστε να περιμένετε απλα και να σκεφτεστε την τέλεια ατάκα η μια συγεκριμένη ημερομηνία , τότε χάνετε το νόημα. Το καλοκαίρι είναι για το αίσθημα του ανέμου στα μαλλιά σου, του ηλίου στην πλάτη σας, και της άμμουο στο δάχτυλα των ποδιών σας. Στιγμές που πρέπει να μοιράζεστε με τον σύντροφο σας.

Blog Archive

tv

Εφημερίδεεεεες