Παρασκευή, Ιουλίου 02, 2010

PostHeaderIcon Τζούλια - Ζαγορίτης: Ένορκη Διοικητική Εξέταση


Νέο βίντεο, με πρωταγωνιστές την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον γιο του γραμματέα της Ν.Δ., Γεράσιμο Ζαγορίτη, αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα αποκλειστικά για τα μάτια της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.


Το βίντεο αποτελεί μέρος της ΕΔΕ που διέταξε ο διοικητής του Πολεμικού Μουσείου, αντιστράτηγος Κώστας Τσιμόγιαννης, ύστερα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Βέτο», που φέρει την Τζούλια Αλεξανδράτου να μπήκε στο Μουσείο το βράδυ της προπερασμένης Παρασκευής, συνοδευόμενη από τον ναύτη Ζαγορίτη, που υπηρετεί τη θητεία του εκεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του γραμματέα της Ν.Δ., που ενώ είχε βάρδια και έπρεπε να είναι μέσα, βγήκε στις 12 για μια βόλτα στα νυχτερινά κέντρα της παραλίας, επέστρεψε στις πέντε το πρωί μαζί με την Τζούλια.
Την έβαλε μέσα, την παρουσίασε στους άλλους υπηρετούντες στον θάλαμο των φαντάρων και ύστερα από δέκα λεπτά την ξεπροβόδισε.
Μόλις το θέμα έγινε γνωστό στον διοικητή, διατάχθηκε ΕΔΕ και ζητήθηκε να συμπεριληφθεί και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του Μουσείου, όπου είναι καταγεγραμμένες όλες οι κινήσεις τους.

Πηγή: http://www.alfavita.gr/

Blog Archive

tv

Εφημερίδεεεεες